ORANG RUMAH AJAK BERSAMA TAPI BARANG TAK KERAS2 MACAM MANA BANG?

Fakta menunjukkan 90% lelaki masa kini mengalami masalah di ranjang. Tak tahan lama, zakar tak keras, zakar lembik dan sebagainya. Lelaki yang menghadapi masalah ini TIDAK DAPAT bertahan atau berupaya untuk MEMUASKAN PASANGAN masing-masing. Pasangan yang tidak puas ini akan mendatangkan pelbagai masalah lain. Malah hingga menyebabkan pasangan curang seterusnya penceraian.

RAHSIA BAGAIMANA LEBIH 960,000* PELANGGAN DI DUNIA YANG MENDAPAT RAHSIA KERAS SAMPAI MERAUNG ORANG RUMAH MENAHAN KESEDAPAN
RAMAI YANG DAH BERJAYA KAMI BANTU KEMBALIKAN PRESTASI
KELAKIAN
KE TAHAP PALING MAKSIMA

✅ Jangan amalkan meminum air batu kerana ia mengakibatkan zakar menjadi sejuk serta lembik dan mengakibatkan batang zakar ngilu bila berjima’. Batang zakar harus sentiasa panas.
✅ Jangan makan nasi berulamkan air. Minum air setelah selesai makan nasi, melainkan jika tercekik. Kesannya sama seperti minum air batu.
✅ Jangan amalkan makan makanan bersifat sejuk atau telah sejuk atau disejukkan. Ia boleh mengakibatkan air mani cair dan terpancut awal.
✅ Jauhi makan makanan yg kuahnya berlinang kerana ia melemahkan zakar. Jangan terus minum air selepas makan nasi, minum hanya setelah 2 minit suapan terakhir.
✅ Jangan biarkan isteri menindih zakar ketika tidur. Aliran darah yang sempurna amat perlu pada zakar kerana waktu tidur darah menuju zakar, tindihan dari paha dan lutut yang sejuk membantutkan aliran dan melemahkan zakar.
✅ Jangan buang air kecil di atas tanah atau ketika berendam dalam air.
✅ Jika berumur lebih 30 tahun, elakkan dari jima’ lebih dari 3 kali seminggu, kerana perlu cukup masa membina kembali tenaga batin